Camping Koversada Naturist Park FKK

karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ mob. dom A mob. dom A mob. dom A mob. dom A mob. dom A mob. dom A mob. dom A mob. dom F mob. dom F mob. dom F mob. dom F mob. dom F
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Vrsar
Kód zájazdu: 1110923
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Naturizmus

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Camping Koversada Naturist Park FKK

TV domáce zviera basketbal chladnička,minibar bicykle minigolf potápačské centrum, lekcie potápania jazda na koni volejbal stolný tenis tenis parkovisko detské ihrisko animačný program internet, WiFi klimatizácia
Priamo pri mori, v naturistickom parku Koversada, ktorý sa rozkladá na 85 hektároch, si môžete užiť rozľahlý kopcovitý terén s nudistickou plážou a lúky s nízkym lesným porastom.

VYBAVENIE:

nákupné strediská, obchodíky s novinami a suvenírmi, obchod so športovým tovarom, reštaurácie, pizzeria, snackbar, ambulancie, bankomat, WIFI Internet zadarmo

Výrazne členité skalnaté pobrežie s okruhliakmi, vybetónovaná plocha na ležanie a prírodný kameň, piesočná pláž pre deti, oblasť je vyhradená výlučne pre naturistov.

UBYTOVANIE:
Karavan Model 1++ - 14,3 m2 obytnej plochy
Komfortný karavan, ktorý je vybavený klimatizáciou, je luxusnou verziou našich karavanov a ponúka manželskú posteľ, 3 lôžkovú posch. posteľ, kuchynský kút s riadom na varenie a jedáleň a veľkú chladničku. Nájdete tu tiež kúpeľňu s vstavaným umývadlom a vstavanú, vyprázdnenú kempovú toaletu. V markíze o veľkosti 11m2 je k dispozícii ďalší priestor.
Kempovací stôl, 5 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie - 2 dospelí, 3 deti

Mobilný dom Model A –  24 m2 obytnej plochy
Priestranné, klimatizované a plne vybavené štandardné mobilné domy ponúkajú 2 oddelené spálne (1 manželská posteľ, 2 samostatné postele a 1 malá posteľ na posch.), obývací priestor s pohodlným posedením, ktorý možno premeniť na ďalší priestor na spanie, jedálenský stôl a kuchyňu (kuchynská linka so sporákom /plyn alebo elektrina/, s chladničkou), vlastnú kúpeľňu so sprchou a WC. Terasa je malá oáza relaxu. Elektrické pripojenie so zásuvkami. Väčšinou s TV.
Krytá terasa, tieň
Kempovací stôl, 6 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie - 4 dospelí, 2 deti

Mobilný dom Model F –  30 m2 obytnej plochy
Priestranné, klimatizované a plne vybavené komfortné mobilné domy ponúkajú 2 oddelené spálne (1 manželská posteľ, 2 samostatné postele a 1 malá posteľ na posch.), obývací priestor s pohodlným posedením, ktorý možno premeniť na ďalší priestor na spanie, jedálenský stôl a kuchyňu, chladničku, 2x vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou (fén) a jedinečná terasa -  malá oáza relaxácie.
Krytá terasa, kempovací stôl, 6 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie - 4 dospelí, 2 deti

ŠPORT A ZÁBAVA:
tenisové ihriská, stolný tenis, požičovňa lodí, športové centrum, ihrisko pre loptové športy, plážový volejbal, minigolf, požičovňa bicyklov, detské ihrisko, basketbal, živá hudba, mini-klub, animačné programy, potápanie (1km), jazda na koni (4km)

V okolí:
Oblasť Vrsar (mesto umelcov), Rovinj (staré mesto), Pula, Rijeka, prírodný park Lim Fjord, Terst, folklórne slávnosti, kláštory, kostoly, galérie, múzeá.

Aktuality

Balíte sa na dovolenku

17.5.2011 -  Pripravili sme pre vás interaktívny zoznam vecí, ...

BANNER: Nezabudnite zabaliť na dovolenku

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť viac

↑ Nahor