Camping Orsera Resort

karavan2+ karavan2+ karavan2+ karavan2+ karavan2+ mobilný dom I mobilný dom I mobilný dom I mobilný dom I mobilný dom I mobilný dom I mobilný dom I  1. zóna
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Vrsar
Kód zájazdu: 1109887
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Camping Orsera Resort

domáce zviera chladnička,minibar diskotéka potápačské centrum, lekcie potápania windsurfing, surf jazda na koni stolný tenis tenis parkovisko detské ihrisko miniklub animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Pre 9 hektárový kemp vo Vrsare je charakteristický silne sa zvažujúci nedotknutý terén s riedkym stromoradím, ktorý je čiastočne terasovitý.
VYBAVENIE:
kiosk, reštaurácia, minimarket, supermarket, bankomat, internet a WLAN zdarma v internetovom kútiku na recepcii.
Približne 900 metrov dlhá až 20m široká skalnatá pláž s veľkou kamienkovou plochou, vydláždená oblasť na ležanie, vyhradená oblasť pre psov.
UBYTOVANIE:
Karavan Model 2+ - 12,9 m2 obytnej plochy
Komfortný karavan, ktorý je vybavený klimatizáciou, ponúka manželskú posteľ, poschodovú posteľ, kuchynský kút s riadom na varenie a jedáleň a veľkú chladničku. Nájdete tu tiež kúpeľňu s vstavaným umývadlom. V markíze o veľkosti 11m2 je k dispozícii ďalší priestor.
Kempovací stôl, 5 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie - 4 dospelí, 1 dieťa

Mobilný dom Model I –  32 m2 obytnej plochy
Priestranné, klimatizované a plne vybavené komfortné mobilné domy ponúkajú 3 oddelené spálne (1 manželská posteľ, 2x 2 samostatné postele), obývací priestor s pohodlným posedením, jedálenský stôl a kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnkou, chladničku, vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou (fén) a samostatná toaleta,  jedinečná terasa -  malá oáza relaxácie. Elektrické pripojenie so zásuvkami.
Krytá terasa, kempovací stôl, 6 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie – 6 dospelích

Mobilný dom Model I v zóne 1 bližšie pri pláži –  32 m2 obytnej plochy
vybavenie ako Mobilný dom Model I

ŠPORT A ZÁBAVA:
Plavecký bazén, kurzy sochárstva a chorvátčiny, detské ihriská, požičovňa člnov, vodné lyže, windsurfing, stolný tenis, tenis (8 km), potápanie, jazda na koni, miniclub, živá hudba, animačné programy, diskotéka (800m), rôzne podujatia

OKOLIE:
Oblasť Vrsar (5 minút pešej chôdze), Rovinj (staré mesto), Pula, Rijeka, prírodný park Lim Fjord, Terst, folklórne slávnosti, kláštory, kostoly, galérie, múzeá, "Dinopark" Funtana, nový Aquapark v Poreči (7km)

Aktuality

Balíte sa na dovolenku

17.5.2011 -  Pripravili sme pre vás interaktívny zoznam vecí, ...

BANNER: Nezabudnite zabaliť na dovolenku

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť viac

↑ Nahor