Hotel Lumbarda

Destinácia: Chorvátsko, Korčula, Lumbarda
Kód zájazdu: 1111088
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Lumbarda

TV domáce zviera chladnička,minibar bicykle potápačské centrum, lekcie potápania parkovisko vodné športy na pláži piesočnatá pláž trezor klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 50 m
Vzdialenosť od pláže: 20 m

Hotel Lumbarda sa nachádza v piesočnej zátoke obklopenej sviežimi stredomorskými borovicami, iba 20 metrov od mora v centre obce Lumbarda.

Lumbarda je turistická destinácia bohatá na historické pamiatky, ležiaca na južnom myse ostrova Korčula medzi piesočnatými kopcami s krištáľovo čistým morom a vynikajúcou gastronómiou.


Hotel Lumbarda má nádhernú priateľskú atmosféru. Pred hotelom je malý bazén s barom, ktorý ponúka ľahké obedové občerstvenie a rôzne nápoje. Okolo bazéna je atraktívna terasa s posedením a ležadlami, ktorá je skvelým miestom na oddych a na záver dňa si vychutnáte niekoľko pohárov slávneho miestneho vína. Recepcia je v centre hotela a ponúka prístup na internet.


Hotel Lumbarda bol nedávno zrekonštruovaný a má 44 izieb, z ktorých 33 má výhľad na more. Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchou, klimatizáciu, mini chladničku, bezpečnostnú schránku, telefón s priamou voľbou a satelitnú TV a balkón. K dispozícii je tiež apartmán s oddelenou spálňou, spoločenská miestnosť s rozkladacím dvojlôžkovým gaučom, kuchynský kút a kúpeľňa, vhodný až pre 4 dospelé osoby.


Vedľa terasy pri bazéne je raňajková miestnosť s vonkajším posedením.


Vo vzdialenosti asi 300 metrov sa nachádza pláž s ponukou vodných športov a pontón jácht.

Hostia dobrodružnejšieho ducha si môžu vyskúšať potápanie v Potápačskom centre (pre skúsených a certifikovaných potápačov),  šnorchlové dobrodružstvo alebo extrémne dobrodružstvo (nočné potápanie pre začiatočníkov). Okrem toho je tu aj dobrodružstvo na kanoe, dobrodružstvo Buggy Safari, dobrodružstvo v oblasti rybolovu a plávania, jazda na bicykli a oslie safari.

STRAVOVANIE:

raňajky, polpenzia, plná penzia. Light all incl. zahŕňa:  raňajky, obedy, večere, neobmedzene točené pivo, víno a džúsy, neobmedzene horúce nápoje - káva a čaj.

Aktuality

Balíte sa na dovolenku

17.5.2011 -  Pripravili sme pre vás interaktívny zoznam vecí, ...

BANNER: Nezabudnite zabaliť na dovolenku

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,25 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,70 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť viac

↑ Nahor