Školský výlet Energylandia

Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 880500
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Detské zájazdy, tábory
Školský zájazd

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Úvod:
Najväčší zábavný park v strednej Európe - Energylandia.  Čaká nás minimálne päť hodín plných adrenalínu na takmer stovke atrakcií. 20 atrakcií pre deti do 2 rokov, 17 atrakcií pre celú rodinu, 9 extrémnych atrakcií len pre odvážlivcov od 140cm vrátane nového Hyperionu, ktorý Vás vyvezie až do výšky 77m a preženie rýchlosťou 142km za hodinu, 20 interaktívnych a zábavných hier, 4 scény na divadlo a show, vodný park s tobogánmi, 3 bazény a 30 reštaurácií a občerstvení po celom areáli Energylandie. Či ste mladý pár, teenager alebo rodinka, garantujeme, že Energylandia Vás pohltí a užijete si deň plný zábavy a adrenalínu! Areál ponúka množstvo horských dráh, kolotočov a ďalších atrakcií. Každý rok do zábavného parku Energylandia usporiadame takmer dve desiatky zájazdov. Zájazdy organizujeme pre školy, skupiny zamestnancov, ale aj pre individuálnych klientov. Termíny majú predpoklady na super počasie, minimálne až žiadne čakacie doby na atrakcie ako je to v top letnej sezóne, menší počet návštevníkov (v Poľsku je v tento termín pracovný deň). 

Poloha:
Park Energylandia je umiestnený v krásnom malebnom prostredí na juhu Poľska pri obci Zator. Nachádza sa na hranici dvoch najväčších južných aglomerácií Sliezska a Małopoľska, necelé dve hodiny cesty od slovenskej hranice vo Svrčinovci.

Doprava:

Na školský výlet a späť domov Vás spoľahlivo odvezieme modernými autobusmi.

Nástupné miesta: Bratislava, Nitra, Trnava, Trenčín, Žilina, Zvolen, Banská Bystrica a ďalšie miesta podľa individuálnych požiadaviek.


CK odporúča:
  • Vstupné do zábavného parku sa platí delegátovi na mieste:
  • Dieťa do 13 rokov 16€
  • Dieťa od 13 do 16 rokov 18€
  • Dieťa od 16 do 18 rokov 23€
  • Dospelá osoba 28€
  • Európske cestovné poistenie ECP za príplatok 1,50€ 
Poznámka:  Vzhľadom na prechod štátnymi hranicami je nevyhnutné mať pri sebe platný občiansky preukaz alebo cestovný pas.

Krátky úvod:
Celodenný výlet do najväčšieho zábavného parku v strednej Európe - Energylandia v Poľsku. Máme odskúšané na vlastnej koži! Výlet do Energylandie môžeme len odporúčať. Garantujeme poriadnu dávku adrenalínu a zábavy pre celú triedu!

V cene zájazdu:
  • autobusová doprava /min.počet 40 platiacich osôb/
  • delegát CK 


Aktuality

Balíte sa na dovolenku

17.5.2011 -  Pripravili sme pre vás interaktívny zoznam vecí, ...

BANNER: Nezabudnite zabaliť na dovolenku

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť viac

↑ Nahor