Vianočný Krakow

Destinácia: Poľsko, Malopoľské vojvodstvo, Krakov
Kód zájazdu: 1206631
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy
Advent

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

1 - DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Vianočné trhy v poľskom meste Krakow patria medzi najkrajšie v strednej Európe. Mesto Krakow láka        svojich turistov nielen v letnom období, ale aj nádhernou výzdobou počas zimy. Okrem historických pamiatok Vás očaria aj vianočné stánky s nádychom dávnej histórie.

PROGRAM:
Odchod z Prešova v skorých ranných hodinách. Pokračovanie v ceste do KRAKOWA, poľského mesta na rieke Visla. Prehliadka zámockého komplexu Wawel, ktorý predstavuje kultúrny a národný symbol Poľska s možnosťou nahliadnuť do kráľovských apartmánov s unikátnou zbierkou. Presun do gotickej katedrály (korunovačné miesto kráľov) so známym zvonom Zygmund. Pokračovanie v prehliadke mesta: Rynek Glówny (najväčšie námestie v strednej Európe), tržnica Sukiennica (postavená v renesančnou štýle), Mariánsky kostol Nanebovzatia Najsv. Panny Márie (jeden z najcennejších gotických oltárov v Európe). V tomto čase už Krakow dýcha vianočnou atmosférou a je nádherne vyzdobený. Po prehliadke pamiatok individuálne voľno. Návšteva vianočných trhov na hlavnom námestí plných špecialít poľskej kuchyne - trdelníky, langoše, klobásy a iné grilované špeciality, varené víno, perníky s možnosťou nákupu darčekov - tradičnej ľudovej keramiky, umeleckých a remeselných prác a ukážky remesiel. Návrat do Prešova vo večerných hodinách.
 
Cena obsahuje:                     

- autobusová doprava
- služby sprievodcu CK

Nepovinný príplatok:        

- komplexné cestovné poistenie 2,50€ /osoba /deň                                                                             

CK si v prípade nutnosti vyhradzuje právo zmeny trasy a poradia programu pri zachovaní obsahu zájazdu, prípadne presun iným dopravným prostriedkom počas prehliadky miest. Pre realizáciu zájazdu pri zachovaní ceny zájazdu je nevyhnutných najmenej 40 účastníkov.

Krakow

Aktuality

Balíte sa na dovolenku

17.5.2011 -  Pripravili sme pre vás interaktívny zoznam vecí, ...

BANNER: Nezabudnite zabaliť na dovolenku

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť viac

↑ Nahor