Andalúzia s pobytom pri mori

, Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Alhambra , Letecký poznávací zájazd, Španielsko,  Andalúzia s pobytom pri mori, Cádiz, Katedrála Campo del Sur , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Córdoba, La Mezquita , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Sevilla, Španielske námestie , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Sevilla, Alcazar , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Alhambra , Letecký poznávací zájazd , Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, flamenco šaty , Letecký poznávací zájazd, Španielsko Andalúzia s pobytom pri mori, Gibraltár , Letecký poznávací zájazd, Španielsko Andalúzia s pobytom pri mori, Gibraltár , Letecký poznávací zájazd, Španielsko Andalúzia s pobytom pri mori, Gibraltár , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Jerez de la Frontera, katedrála , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Malaga , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, most nad riekou Guadalevin v Ronde , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Alhambra , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Alhambra , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Córdoba, La Mezquita , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Córdoba , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Córdoba , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Malaga , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Malaga , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Malaga , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Sevilla, Alcazar , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Sevilla, Španielske námestie , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Sevilla, Španielske námestie , Letecký poznávací zájazd, Španielsko,  Andalúzia s pobytom pri mori, mapa , Letecký poznávací zájazd, Španielsko,  Andalúzia s pobytom pri mori, leták
Destinácia: Španielsko, Andalúzia
Kód zájazdu: 1266084
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Príjemný poznávací zájazd, ktorý vás prevedie krásami na juhu horúceho Španielska. Prejdete sa pokladmi Andalúzie - mestom Malaga so subtropickými záhradami, Sevilla s rozprávkovým palácom Alcázar, či Córdoba, ktorá je európskou križovatkou arabskej, židovskej a kresťanskej kultúry. Ochutnáte lahodné vína, navštívite býčiu arénu a múzeum. Vstúpite na britskú kolóniu, skalu Gibraltár, ktorá je najjužnejším bodom Európy a je z nej vidieť až na pobrežie Afriky. Korunou programu je rozľahlý palácovo-kláštorný komplex Alhambra pri Granade, ktorý je miestom večného odpočinku najväčších španielskych kráľov.


Ubytovanie: 7x v hoteli

Stravovanie: 7x polpenzia

 

Malaga - Ronda - Gibraltár - Cádiz - Jeréz de la Frontera - Sevilla - Córdoba - Granada


Španielsko:

Gibraltár:


Doprava:
letecká

Program:

1. deň – prílet do Malagy, transfer do hotela, ubytovanie na pobreží Costa del Sol, večera.

2. deň – raňajky, transfer do Malagy, prehliadka preslávenej promenády mesta, ktorá pripomína subtropickú záhradu, historického centra mesta – rímske divadlo, pevnosť Alcazaba. Individuálne voľno s možnosťou kúpania, návštevy múzea Pabla Picassa, či katedrály La Manquita. Návrat do hotela, oddych na pláži, večera, nocľah.

3. deň – raňajky, prejazd pohorím Sierra de Ronda do mestečka Ronda, jedného z najromantickejších miest Španielska, kolísky koridy a mesta Ernesta Hemingwaya. Prechádzka mestom, panoramatické výhľady na kaňon Tajo, návšteva býčej arény s múzeom. Popoludní návšteva britskej kolónie Gibraltáru – najjužnejšieho miesta európskeho kontinentu, vyhliadka z gibraltárskej skaly na prieliv oddeľujúci európsky kontinent od afrického. Návšteva Jaskyne sv. Michala a všadeprítomné gibraltárske opičky. Ubytovanie v hoteli, večera.

4. deň – raňajky, prehliadka Cádizu, najstaršieho európskeho mesta založeného v roku 1100 pred. n. l. Feničanmi s krásnymi barokovými kostolmi, malebnými fasádami domov s typickými ozdobnými balkónmi, veža Tavira, katedrála. Individuálne voľno s možnosťou kratšieho kúpania, občerstvenia, či nákupov. Pokračovanie do mesta Jérez de la Frontera, presláveného typickým sherry, vínom a vínnymi produktmi, ale aj slávnou španielskou jazdeckou školou. Prehliadka presláveného vinárstva Tio Pepe s ochutnávkou. Ubytovanie v okolí Sevilly, večera.

5. deň – raňajky, presun do Sevilly, hlavného mesta Andalúzie. Návšteva jedného z najznámejších námestí Európy – Španielskeho námestia, prehliadka rozprávkového kráľovského Alcázaru, sídla maurských emirov, kastílskych a neskôr španielskych kráľov – dokonalá ukážka mudejárskej architektúry, majstrovská kombinácia maurských stavebných techník a katolíckych symbolov. V prípade záujmu návšteva sevillskej katedrály, ktorá vo svojich rozľahlých priestoroch ukrýva hrob Krištofa Kolumba a nádherné oltáre zo striebra a zlata. Pohľad na celé mesto z mohutnej katedrálnej veže La Giralda. Individuálne voľno a plavba loďou. Presun do hotela v okolí Córdoby, večera. 

6. deň – raňajky, prehliadka Córdoby, križovatky arabskej, židovskej a katolíckej kultúry. Prechádzka starým mostom cez rieku Guadalquivir, návšteva najznámejšej pamiatky mesta - mešity La Mezquita, ktorá sa zachovala zo španielskeho stredoveku a patrí k najväčším na svete. Prechádzka uličkami židovského mesta so synagógou. Individuálne voľno, možnosť vychutnať si kulinárske špeciality. Transfer do hotela v okolí Granady, ubytovanie, večera. Fakultatívne možnosť návštevy tradičného predstavenia flamenca.

7. deň – raňajky, prehliadka Granady, goticko – renesančná katedrála s kráľovskou kaplnkou, kde sú pochovaní najslávnejší španielski katolícki králi, Isabela Kastilská a Fernando Aragonský. Štvrť Albaicín, kostol San Nicolás. Návšteva veľkolepého komplexu palácov Alhambra s pevnosťou Alcazába, záhradami Generalife a maurskými palácmi. Večer ubytovanie v hoteli na pobreží Costa del Sol, večera.

8. deň – raňajky, individuálne voľno (podľa odletu), odlet z Malagy.

UPOZORNENIE: v prípade záujmu o lístky do Alhambry je potrebné informovať sa v CK hneď pri objednaní zájazdu.


V cene je zahrnuté:
7x ubytovanie v 3* hoteli s polpenziou, letecká doprava Viedeň - Malaga - Viedeň, podpalubná batožina, transfer na letisko a späť s nástupom v NR, TT alebo BA, transfer letisko - hotel - letisko, autokarová doprava počas okruhu, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: servisné poplatky 220 EUR/os., palivový a emisný príplatok 25 EUR/os., pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/ os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň, vstup do Alhambry 35 EUR/os. (objednaný vopred), orientačná cena ostatných vstupov 100 EUR/os. (platba na mieste). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 250 EUR/7 nocí. Upozornenie: Ceny vopred objednaných vstupov sa môžu meniť. CK Turancar si vyhradzuje právo na ich doúčtovanie.

Typ stravy:
polpenzia

Dni:
8 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Malaga | Gibraltár | Sevilla | Córdoba | Granada

Aktuality

Balíte sa na dovolenku

17.5.2011 -  Pripravili sme pre vás interaktívny zoznam vecí, ...

BANNER: Nezabudnite zabaliť na dovolenku

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,27 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,73 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť viac

↑ Nahor