Kolumbia - Bogota a oddych na Santa Marta

/uploads/usr/10898/marriott_santamarta14.jpg Vyrážate na cestu do jednej z najkrajších krajín sveta. Kúsok z histórie Bogoty a kúpanie sa vo vlná Začíname ešte v Bogote! Bogota je 3. najvyššie položené hlavné mesto sveta a my hneď na začiatok vyr BUBO pozná všetky bezpečné a dôležité miesta, radi Vám ich všetky ukážeme. Najkrajšie múzea, najlepš Váš pohľad z Monserrate. Teraz máme prehľad, kde sa čo nachádza a môžeme pokračovať ďalej. 
foto: Lu Privítanie čajom z koky na vrchole nad Bogotou. foto: Luboš Fellner - BUBO Bývame v kvalitnom hoteli a teraz prechádzame farebnou historickou štvrťou La Candellaria
foto: Ľubo Historická štvrť La Candelaria v hlavnom meste Kolumbie. Bogota, mesto zlata v tieni Ánd. Foto: Alena Spišáková - BUBO Ranná káva doma a v ten istý deň pristávame 4 stupne od rovníka vo výške 2640 m n.m. na najlepšom le Rozprávame si všetko dôležité z histórie a jej slávnych osobností. Foto: Alena Spišáková - BUBO Obed a ajiacchio v centre Bogoty na mieste, kde Bogota vznikla. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Kolumbia je bezpečná. S BUBO absolútne. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Na návšteve v poprednom Boterovom múzeu v Bogote. foto: Alena Spišáková - BUBO Prehliadku Bogoty nájdete aj v blogu. Vidíme naozaj veľmi veľa. Cesta je vhodná aj pre Vaše ratolesti. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Zapadlé uličky Bogoty, kam sa až toľko nechodí. Naši sprievodcovia tu žijú a Ľuboš Fellner sa sem te Kávička či rum? Každopádne na vysokej BUBO úrovni. Najlepšie múzeum zlata sveta. Navštívime! A povieme si o El Dorade, kam sa pozrieme zajtra. Spoľahlivá BUBO doprava iba pre nás. Vyrážame do El Doráda. Cesta nie je v žiadnom prípade nudná, le Podzemná katedrála v Zipaquira je celá zo soli. foto: Alena Spišáková - BUBO Úžasná podzemná katedrála v Zipaquirá. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO V katedrále je všetko zo soli aj táto panenka Mária.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO V meste je mnoho kaviarničiek, zmrzlinárni, butikov. Dostanete chuť na sladké? foto: Alena Spišáková Na raňajky výborná kávička, balíme a odchádzame do Karibiku! Kto sa teší ? 
foto: Ľuboš Fellner - BU V Irotame na Vás čakajú rôzne gastronomické zážitky.  Foto: Irotama Resort Izby sú priestranné, čisté, a mnohé majú výhľady (vyššia kategória izieb na vyžiadavanie) Foto: Irot Po večeroch si vychutnávate drink v jednom zo salónikov alebo zo svojej izby (vyššie kategórie izieb Izby majú štandardné vybavenie. Vlastná kúpeľňa, uteráky, minibar, klíma, Tv. Hotel si oficiálne pri Aj kúpeľne sú čisté, priestranné.. Foto: Irotama Resort Hotel s dôrazom na ekológiu a ochranu životného prostredia. Foto: Irotama Resort Len pár krokov a ste na svojej pláži. Foto: Irotama Resort Sú tu kurty, veľa voľnočasových aktivít na pláži aj v bazénoch. Foto: Irotama Resort Spoľahlivá značka Marriott - najnovší hotel v Bello Horizonte.
 Foto: Santa Marta Marriott Resort Pl Vyberte si svoje lehátko a vytiahnite si ho na pláž. Zaborte nohy do piesku a manžel Vám prinesie fľ Ide o nový hotel, čerstvo otvorený. Na recepcii Vás víta usmievavý personál, check in a oddychujete. V hoteli sú dve reštaurácie s medzinárodnou kuchyňou a robia aj skvelé morské plody. Foto: Santa Mar Bar je blízko. Foto: Santa Marta Marriott Resort Playa Dormida Večer si skočte do baru na pohárik dobrej whisky alebo si vymyslite koktail podľa svojej chute a bar Veľký hotelový bazén. Foto: Santa Marta Marriott Resort Playa Dormida Raňajky sa podávajú formou bohatého bufetu. 
 Foto: Santa Marta Marriott Resort Playa Dormida Na výber sú rôzne druhy jedla, teplé aj studené. Na svoje si príde každý. Foto: Santa Marta Marriott Posuňte svoju dovolenku na vyššiu úroveň v doplnkovej službe. 
 Foto: Santa Marta Marriott Resort Pl Moderný hotel, štýlové izby aj spoločenské priestory.  Foto: Santa Marta Marriott Resort Playa Dormi Všetko pôsobí na človeka veľmi príjemne. Oblečte si najkrajšie šaty a vezmite svoju polovičku na skv Izby vyššej kategórie majú skvelé výhľady, terasu a viac priestoru (vyšší štandard izby je na vyžiad V hoteli je k dispozícii spa a sauna, veľký bazén, fitness centrum a bohato zásobovaný bar.  Foto: S Pláž je pár krokov od Vašej izby. Foto: Santa Marta Marriott Resort Playa Dormida Ranný beh po pláži či silový tréning v hotelovom fitness centre. Udržujete si kondíciu aj počas dovo Najspoľahlivejší výber v Bello Horizonte na pláži.
 Foto: Santa Marta Marriott Resort Playa Dormida Čarovná dovolenka v Santa Marte. Foto: Santa Marta Marriott Resort Playa Dormida
Destinácia: Kolumbia
Kód zájazdu: 1333874
Cena od: 3 799 €
Príplatky od: 570 €
Doprava: letecká
Termín: 26.07.2024 10/9 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83437468

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Pobytovo-poznávacie
Kombinované pobyty
Bogota Typ ubytovania:
Kolumbia, Capital District, Bogota
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Aktuality

Balíte sa na dovolenku

17.5.2011 -  Pripravili sme pre vás interaktívny zoznam vecí, ...

BANNER: Nezabudnite zabaliť na dovolenku

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť viac

↑ Nahor