Kuba - Havana, Varadero 12 dní

/uploads/covery zajazdov/havana_varadero.jpg Vítajte na Kube! S BUBO Vás čakajú jedinečné zážitky v Havane a v údolí Vinales. Tento zájazd je naj Druhú časť zájazdu oddychujete na rajskom Varadere v hoteli podľa Vášho výberu.  Odporúčame Vám elit Odlet a prílet do Havany ešte v ten istý deň. Prvé mojito a aklimatizácia. Zajtra nás čaká intenzívn Havanu spoznáme dôkladne. Pozrieme si hlavné ulice, námestia, navštívime aj Múzeum rumu a pozrieme s Nádherné Kubánky.  Foto: Natália Kapinová - BUBO S BUBO je jazda na legendárnych veteránoch samozrejmosťou. Váš sprievodca Vám aj tento zážitok rád s Legendárny Malecon. Táto promenáda je úplne iná, než by ste čakali. Žiadne lavičky a pekný park. Kub Ochutnáte prvý kubánsky rum alebo dáte prednosť prvému mojitu či daiquiri? foto: Katarína Líšková - V Havane si vysvetlíme všetky podstatné miestne drinky. Z čoho sa vyrábajú? BUBO klienti už vedia od Verili by ste, že pripraviť dobré Daiquiri je oveľa ťažšie ako pripraviť mojito? Ten rozdiel je v se Na prehliadke Havany sa nedá obísť ani Capitolio. Dominanta hlavného mesta. Gran Teatro pri Capitolio a Jose Martí, tak významný človek pre kubánsky národ. Kde inde spomínať na Rum ku Kube patrí.  Foto: Natália Kapinová - BUBO Havanu stráži množstvo sôch dôležitých velikánov z kubánskej histórie. BUBO sprievodca vie ich príbe V uličkách Havany sa radi na chvíľu stratíme. foto: Ľubor Kučera - BUBO Karibské ovocie chutí ináč ako doma. Šťavnaté, svieže, sýte. Nezabúdajte na staré koloniálne pravidl Aj Havana ma svoje China town. Čo tu robia Číňania a ako sa sem dostali? Čo ich tu drží? foto: Ľubor Jazda veteránom bude zážitok.  Foto: Natália Kapinová - BUBO Energia, ktorá srší z Kubáncov, napriek všetkým ťažkostiam, je neskutočná. Máme sa čo od nich učiť o Takéto dámy stretneme v Havane a nejeden z nás bude chcieť s ňou fotku. Verili by ste, že si pre svo Naši ochotní sprievodcovia sú pripravení sprostredkovať Vám zážitky, ktoré iní nemajú šancu nájsť! I Piňar del Rio, známa najlepším tabakom na svete. 
foto: archív BUBO BUBO sprievodca trpezlivo vysvetľuje pestovanie tabaku. foto: Ľubor Kučera - BUBO Navštívime dom roľníka a pochopíme zložitý postup pri pestovaní a zbere tabakových listov. foto: Ľub A ideme na to! Nie, tabak sa nešúľa na stehnách kubánskych žien. Toto je umenie! foto: Ľubor Kučera Zapózujete a niektorí si radi aj potiahnú. Foto: Natália Kapinová - BUBO S naším kamarátom pred sušiarňou tabaku. foto: Ľubor Kučera - BUBO Videli ste už pomaľované kopce vývojom ľudstva? Kto toto už len dal spraviť? Fidel to dovolil? foto: Údolie Vinales sa nachádza západne od Havany, kde si spravíme krátku návštevu pred Vaším odchodom na Odvezieme sa aj na loďke v Pinar del Rio. foto: Ľubor Kučera - BUBO Skočíte večer vo voľnom čase na slávny kabaret Tropicana? foto: Ľubor Kučera - BUBO Návšteva Tropicany je jeden zo zážitkov, ktorý pre Vás Váš BUBO sprievodca rád zabezpečí. foto: Ľubo Charizmatické slečny predvedú ako sa žije v kubánskom rytme. A keď už sme odborníci na salsu všetci, odtancujeme na kubánskej vlne na Varadero do hotela podľa vl A potom už len oddych a relax v all inclusive hoteli podľa Vášho výberu. Vyberiete si elitný hotel z Ležérnosť zamestnancov neovplyvníte, ale kvalita oddychu, ubytovania a stravy je na dobrej úrovni. N Celý deň na pláži dá zabrať. foto: Nikola Deckous - BUBO Golf na Varadere je aktívnym oddychom. Odhalili ste s BUBO pravú tvár Kuby, ale aj moderné siete hotelov, ktoré sem pomaly prenikajú ako na Pochutnajte si na výbornom jedle a osviežujúcich drinkoch po dôkladnej prehliadke Havany s BUBO v el Oddychujte na pláži alebo pri bazéne ako králi. 
foto: Paradisus Princesa del Mar All inclusive Paradisus Princesa funguje bez problémov a budete nadšený. foto: Paradisus Princesa de Dáme dnes bazén či vlny Atlantiku? Alebo oboje? foto: Paradisus Princesa del Mar Stravovanie all inclusive. foto: Paradisus Princesa del Mar Pláž pred elitným hotelom Paradisus Princesa. Užívajte s mierou! foto: Paradisus Princesa del Mar Kam pôjdeme nabudúce? Náš team v Base Campe v Bratislave Vám rád poradí, kde uloviť tie najlepšie zá
Destinácia: Kuba
Kód zájazdu: 1333117
Cena od: 3 130 €
Príplatky od: 570 €
Doprava: letecká
Termín: 28.06.2024 12/11 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83309310

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Havana Typ ubytovania:
Kuba, Havana
Varadero
Kuba, Matanzas, Varadero
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Aktuality

Balíte sa na dovolenku

17.5.2011 -  Pripravili sme pre vás interaktívny zoznam vecí, ...

BANNER: Nezabudnite zabaliť na dovolenku

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,18 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,71 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť viac

↑ Nahor