Ötschergraben - Grand Canyon Viedenských Álp

Otschergraben, poznávací zájazd, Rakúsko Otschergraben, poznávací zájazd, Rakúsko Otschergraben, poznávací zájazd, Rakúsko Otschergraben, poznávací zájazd, Rakúsko Otschergraben, poznávací zájazd, Rakúsko
Destinácia: Rakúsko, Dolné Rakúsko, Erlaufboden
Kód zájazdu: 1322275
Cena od: 54 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

15.06.2024 1 deň First Minute 54 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
1-dňový zájazd

Úvod:
Pešia túra jednou z najkrajších roklín v strednej Európe z dedinky Erlauboden s krásnymi scenériami. Prechádzka vyžaduje dobrú kondíciu, keďže vedie množstvom mostíkov a visutých drevených lávok a popri impozantnom vodopáde až do dedinky Wienerbruck.


Program 1. deň:
Odchod zo Slovenska v skorých ranných hodinách (z Bratislavy o 05:30 h) Po cca 3,5 hodinách jazdy príchod do dedinky Erlaufboden. Tu sa vydáme sa na pešiu túru jednou z najkrajších roklín v strednej Európe, prezývanej rakúsky Grand Canyon. Rozoklané skaliská, smaragdová rieka, dravé vodopády padajúce z výšky niekoľkých desiatok metrov pod mohutnou stenou takmer dvojtisícovej hory Ötscher vytvárajú krásne scenérie. Roklina je sprístupnená upravenými turistickými chodníkmi s množstvom mostíkov a visutých drevených lávok, treba však počítať aj s miestami nespevneným, resp. mokrým terénom. Stredne náročná, asi 5-hodinová túra nás povedie popri riečke Erlauf k priehrade a vodnej elektrárni Stierwachsboden a ďalej do druhej časti rokliny, ktorou sa dostaneme k chate Ötscherhias (možnosť občerstvenia) a odtiaľ k vodopádu Mirafall. Chodníkom vedúcim popri ďalšom z mnohých impozantných vodopádov – Lassingfall prejdeme do dedinky Wienerbruck, kde sa túra končí. Návrat na Slovensko vo večerných hodinách.


Poznámka:
Zmena programu vyhradená.


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Vstupy. Cestovné poistenie.


Doprava:
Autokar.


Erlaufboden

Aktuality

Balíte sa na dovolenku

17.5.2011 -  Pripravili sme pre vás interaktívny zoznam vecí, ...

BANNER: Nezabudnite zabaliť na dovolenku

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť viac

↑ Nahor