Graz - zimná rozprávka

Zimná rozprávka, poznávací zájazd, Rakúsko Vianočná radnoica v Grazi, poznávací zájazd, Rakúsko Zimná rozprávka, poznávací zájazd, Rakúsko Graz - zimná rozprávka Graz - zimná rozprávka Graz - zimná rozprávka- dekorácie Graz - zimná rozprávka
Destinácia: Rakúsko, Štajersko, Graz
Kód zájazdu: 1333805
Cena od: 54 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy
Advent

Výber termínu

15.12.2024 1 deň First Minute 54 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
1-dňový zájazd 

Úvod:
Najsilnejšiu atmosféru adventu v Rakúsku môžme zažiť jedine v meste Graz. Vianočných trhov je tu práve toľko koľko námestí v starej časti mesta. Okrem toho nahliadneme i do zámku Eggenberg zapísaného na zoznam UNESCO.


Program:
1. deň:
Graz je považovaný za hlavné adventné mesto Rakúska, pretože v žiadnom inom meste nie je predvianočný kultúrny život a nákupy tak silno poznačené adventom. Na všetkých centrálnych námestiach starého mesta očaria návštevníkov adventné trhy. Odchod zo Slovenska v ranných hodinách (z Bratislavy o 07:00 hod.), po príchode do Grazu prehliadka mesta (historické centrum je zapísané do zoznamu svetového kultúrneho dedičstva UNESCO). Najstarší adventný trh je vo Františkánskej štvrti. Na tomto trhu môžeme obdivovať tradičné domáce výrobky a umelecké predmety. Ďalšie adventné stánky na námestí Färberplatz ponúkajú prvotriedny tovar – umelecké predmety z látky, hliny, dreva, kovu, papiera, vosku a skla. Pred radnicou je postavená dedinka zo stánkov, v centre ktorej stojí pavilón s pódiom na kultúrny program. K najnavštevovanejších miestam mesta patria jasličky z ľadu na dvore Krajinského domu (Landhaus). V podvečerných hodinách odchod na Slovensko s návratom v neskorých večerných hodinách.


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Vstupy. Cestovné poistenie.

Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Doprava:
Autokar.

Graz

Aktuality

Balíte sa na dovolenku

17.5.2011 -  Pripravili sme pre vás interaktívny zoznam vecí, ...

BANNER: Nezabudnite zabaliť na dovolenku

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť viac

↑ Nahor